Loading...
Novosti

BRUCE DICKINSON: ‘ED FORCE ONE ĆE OPET LETJETI’

Legenda Iron Maidena, Bruce Dickinson, potvrdio je da će bendom trademark avion Ed Force One opet letjeti, unatoč Astraeus Airlinesu za koji je pjevač Iron Maidena radio i koji je prestao sa radom ranije ovog tjedna.

Većina nas zna da je, kada nije zaposlen vodeći jedan od najvećih bendova svih vremena, Iron Maidenov Bruce Dickinson voli zapeti u avijaciji kao pilot zrakoplova te je također upravljao zrakoplovom na posljednjem Astraeus Airlinesovom letu prije nego je kompanija bila prisiljena na prestanak s radom.

Srećom, Bruce ne samo da pokušava spasiti kompaniju nego je obećao i da će Ed Force One, sada već legendarni, prilagođeni Boeing 757 koji je prevezao Maidene uzduž i poprijeko globusa na zadnjim turnejama definitivno ponovo biti u akciji.

‘Dobra je vijest da će Ed Force One opet letjeti, i imamo se vremena pripremiti tako da ne bi trebalo biti problema sljedeći puta kada ćemo ga trebati’, komentirao je Dickinson. ‘U međuvremenu posvetiti ću se poslu sa letenjem dok Maideni opet ne budu na turneji’.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *