Loading...
Novosti

BUBNJAR GRUPE SYMPHONY X JASON RULLO OPORAVLJA SE OD ZASTOJA SRCA

Jason RulloBubnjar grupe Symphony X, Jason Rullo, oporavalja se od nedavnog zastoja srca. Metal bubnjar bio je primljen u bolnicu prije dva tjedna te je pušten nakon tjedan dana intenzivne medicinske skrbi.

Prema liječnicima, očekuje se da će se Rulllo oporavljati i rehabilitirati tri do šest mjeseci i neće se vratiti sviranju sve dok se ne oporavi. U kratko vrijeme, koliko je boravio u bolnici, Rullo je primio najbolje želje od kolega iz bedna, World Managementa i Nuclear Blast Recordsa, kao i njegova obitelj i prijatelji.

Bubnjar, koji je član osnivač Symphony X o trenutnoj situaciji u izjavi kaže:

„Želio bih reći da sam sretan što sam kod kuće sa obitelji nakon teškog tjedna. Imali smo nekoliko zastrašujućih dana, ali uspio sam proći kroz ono što je nadam se najgore.

Liječnici kažu da imam jako dobru šansu za potpuni oporavak tako da planiram opet biti na 100% iako će to trajati neko vriejme. Proći ću kroz kardiološki oporavak tako da me mogu pratiti dok se vraćam u formu i da znam kada je za mene sigurno vratiti se bubnjaju kako sam uvijek bubnjao, ako ne bolje.

Hvala mojim prijateljima i obitelji na podršci, i fanovima, volim vas sve!“

Fanovi se ohrabruju posjetiti Symphony X Facebook i Twitter i podijeliti svoje želje.

Venia-Mag šalje Jasonu Rullo najljepše želje za brzi oporavak!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *