Loading...
NajaveNovosti

BRUTAL ASSAULT SE SPREMA ZA SVOJE 22. IZDANJE

BRUTAL ASSAULT SE SPREMA ZA SVOJE 22. IZDANJE

22. izdanje Bruatl Assaulta se lagano približava. Među prvim potvrđenim bendovima nalaze se Masters Hammer, Emperor, Morbid Angel i Opeth…

Ovaj je češki festival još jednom privukao velika imena svih metal žanrova. Posebno iskustvo za sve posjetitelje bit će ekskluzivni nastupi bendova Mater’s Hammer i Emperor.

I ovogodišnje izdanje obećava snažan line-up. Osim Master’s Hammera i Emperora, među potvrđenim bendovima su Opeth, Morbid Angel, Nile, KMFDM i Electric Wizard. A uz njih tu je i Mayhem koji će izvesti svoj kultni prvijenac De Mysteriis Dom Sathanas.
Kao i svake godine, i ovo će izdanje prestaviti široku paletu žanrova te će svatko moći izbarati svoje favorite. “Nemamo samo jedno veliko ime, svu pažnju usmjeravamo na kompletan line-up”, kaže Tomas Fiala. “Program radimo tako da svaki posjetitelj može uživati u najvećem broju svojih favorita.”

Brutal Assault će se održati od 9 do u tvrđavi Josefov u Češkoj. Eklektična kombinacija glazbenika iz svih krajeva svijeta te ovog povijesno važnog lokaliteta ono je što ovaj festival čini jedinstvenim u svijetu. To je ujedno i integralni dio festivalskog imidža koji svojim posjetiteljima nudi uistinu neobično iskustvo.
Više informacija uskoro.

www.brutalassault.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *