Loading...
Novosti

BRUTAL ASSAULT FESTIVAL POSTAJE ZELEN I INFORMACIJE O ČAŠAMA

BA-glassZadovoljstvo nam je objaviti da BA festival posaje zelen! Ove godine festival opet donosi novost, ArecaGoodPlates koji su prirodni, jednokratni tanjuri izrađeni od suhog lišća palme Areca. Trenutno veliki kontejner iz Indije stiže u Josefov i možete biti sigurni da će biti dijelom opreme svih kioska za osvježenje na festivalu.

Festival nastavlja i sa programom odvajanja otpada kao i sa sustavom vraćanja novca za čaše. Ove godine akontacija za jednu BA čašu će biti 1.5 kupon (45 CZK).

Nekoliko detalja o line-upu:

Na temelju vaših komentara festival je odlučio reorganizirati vrijeme nastupa nekoliko bendova kako se ne bi preklapali slični pravci. Festivalsko osoblje vjeruje da će ove promjene vaš boravak na festivalu učiniti još ugodnijim i zahvaljuje na vašim opaskama.

Konkretno, to se odnosi na duplo pojavljivanje Novembers Doom na festivalskom popisu. Morate zanti da će ovi doom pioniri zaista svirati dvaput, u četvrtak na Metalshop stageu, a onda će imati i akustični koncert u petak na Obscure stageu. Festival je bio prisiljen i, zbog djelomičnog preklapanja nastupa In Vain i Solefald, zamijeniti termin nastupa Solefald i Aborym, čiji je live set modfiriciran. US death metalci Skeletal Remains konačno su uvršteni u popis za četvrtak na Obscure stageu. Program bi sada trebao biti definitivan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *