Loading...
Novosti

BRUCE DICKINSON NAKON SPLITSKOG KONCERTA U HRVATSKU STIŽE I KAO POSLOVNI ANĐEO

BRUCE DICKINSON NAKON SPLITSKOG KONCERTA U HRVATSKU STIŽE I KAO POSLOVNI ANĐEO

Bruce Dickinson

Nakon što će 27. srpnja sa svojim IRON MAIDEN protresti splitsku Spaladium Arenu, frontman BRUCE DICKINSON u Hrvatsku će se vratiti i krajem studenog kada će sudjelovati na konferenciji  Zagreb Connect & EBAN Winter University 2016. od 29. do 30. studenog. 

Ova konferencija okuplja startup tvrtke iz cijelog svijeta i spaja ih s više od 400 poslovnih anđela od kojih je jedan, a ujedno i glavni gost konferencije – BRUCE DICKINSON.

Poslovni anđeli  su uspješni poduzetnici ili iskusni rukovoditelji tvrtki/korporacija koji financiraju start-up projekte visokog rizika na način da ulaze u vlasnički udio i pružaju pomoć u daljnjem razvoju i komercijalizaciji projekata. Uglavno to čine u vrlo ranim fazama projekta. To su neformalni individualni investitori koji svojim poslovnim iskustvom savjetuju mlade tvrtke i poduzetnike i pomažu njihovom budućem rastu. Najveća vrijednost poslovnih anđela jest “pametno financiranje” — pružanje ekspertize, vještina i poslovnih kontakata. Poslovni anđeli prvenstveno ulažu u sektore koje razumiju i u regiju koju poznaju. Poduzeća u koje ulože nisu u vlasništvu njihove obitelji te najčešće prije nisu niti poznavali poduzetnika/poduzetnike u čiji su projekt uložili.

Dickinson je već investirao u aerodrome, avionske kompanije i  druge tvrtke većinom povezane s njegovom strašću – letenjem.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *