Loading...
Novosti

BON JOVI SE VRAĆA FILMSKOJ GLAZBI

Bon Jovi je 90-ih sa “Blaze of Glory” za soundtrack za ‘Young Guns II’ dobio dvostruku platinastu nagradu i zaradio nominaciju za Oscara – ali to mu donedavno nije palo na pamet.
U nedavnom intervjuu za Hollywood Reporter, Bon Jovi je ispričao tu priču kako bi promicao svoj povratak u filmsku glazbu na soundtracku za ‘Stand Up Guys’ , nadolazeću komediju u kojoj glume Al Pacino i Christopher Walken. Završivši posljednju turneju 2011, želio se nečim zaokupiti pa se sjetio tog soundtracka: “Nazvao sam svog menadžera i rekao mu: Zaboravio sam, ali davno sam napisao soundtrack za ovaj film. Ima li kakvih dobrih scenarija vani? ‘”
Do kraja tjedna, Bon Jovi je pročitao scenarij i napisao pjesmu. “Srećom, za mene, u procesu pisanja za filmove – posebno za filmove – u stanju sam kanalizirati te likove,” objasnio je. “Imam mogućnost uzeti te riječi i učiniti ih svojima. Čak mogu uzeti redak ili dva, tako da možete vidjeti što je na ekranu došlo iz stranice preko mog pera, a ja vam to onda mogu prenijeti u pjesmi. ”

“Ja živim vrlo, vrlo normalnim životom. To je zabluda da živite takav stil života u kojemu ne znate koliko košta boca mlijeka. Takvim nisam postao. A možda je to dio uspjeha da nismo nikada pali kao žrtva toga. Ostao sam kod kuće. Još uvijek imam prvu ženu – prvi put je bio i pravi – i to se nikada neće promijeniti … „
Neki likovi postaju više popularan od drugih – kao što su Tommy i Gina, likovi koji se pojavljuju  nekoliko puta u pjesmarici Bon Jovija. Kao što je rekao THR, “Tommy i Gina su rođeni u svijetu fikcije, ali sa sjedištem u svijetu istine.” Rekavši da su na temelju “bliskih prijatelja” čiji “životi već dugo idu u drugačijem smjeru,” podsjetilo ga je: “Ajme, ako sam morao promijeniti smjer zbog takvih odluka, što će se dogoditi sa mnom? ‘U svakom slučaju, to je opet dio onoga tko smo, gdje smo došli, zašto radimo ono što radimo . ”
‘Stand Up Guys’ stiže u kina 11. siječnja 2013. i obožavatelji se mogu veseliti novoj glazbi  na njihovom sljedećem albumu , “What About Now“, zakaznom za ožujak.

BON JOVI SLJEDEĆE GODINE DOLAZI U BEČ, I TO 17. 05.!

Njihov je nastup uvijek veći i bolji, a superlativi koji krase bend ne poznaju granice! Oni su jedan od najuspješnijih live rock bendova na svijetu.

Bon Jovi su već odsvirali 2700 koncerata u više od 50 zemalja, prošle godine nastupili su i u Zagrebu, a vidjelo ih je više od 35 milijuna fanova. Sa 125 milijuna prodanih albuma prekretnica su u glazbenoj industiji.

Bon Jovi 2013. godine kreću na turneju „Because We Can – The Tour“ na kojoj će puniti stadione i arene diljem svijeta, a  konačno dolaze i u Austriju!

Naravno, vratiti će se sa svojim hitovima „Livin’ on a Prayer“, „You Give Love a Bad Name“, „Who Says You Can’t Go Home“, „It’s My Life“ te dati sve najbolje od sebe. Također, u proljeće sljedeće godine će objaviti i novi albuma „What About Now“.

Bon Jovi mnogo nude i obećavaju u 2013.! Ne propustite!

Osim u Beču 17. svibnja, u našoj blizini Bon Jovi će nastupiti i u Minhenu 18. svibnja te u Milanu 29. lipnja!

Na koncerte u Beč i Milano možete otputovati sa INVESTIGO KONCERTI agencijom – www.svikoncerti.eu dok vas u Minhen vodi slovenska agencija CONCERT FREAKwww.koncerti.net.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *