Loading...
Novosti

BON JOVI PREDSTAVILI NAJAVNI SINGL NOVOG ALBUMA „BECAUSE WE CAN“

Bon Jovi - Because We CanBon Jovi upravo su objavili najavni singl novog albuma, pjesmu „Because We Can“ koja je od ovog trenutka dostupna putem iTunes-a.

Nakon objave velike svjetske turneje, krajem prošle godine iz Bon Jovi stožera stigla je vijest o najavi novog singla i albuma za 2013.!

„What About Now“ je naziv novog studijskog albuma koji će popularni rockeri objaviti 25. ožujka. Osim najavnog singla, otkriveno je kako će se na albumu naći i pjesma „Not Running Anymore“ Jon Bon Jovija, koja je predstavljena u filmu „Stand Up Guys“, ujedno i nominirana za nagradu Golden Globe u kategoriji ‘Best Original Song’.

Kako je ranije najavljeno, Bon Jovi će početkom veljače započeti veliku svjetsku turneju ‘BON JOVI Because We Can – The Tour’ i još jednom ‘opravdati’ svoj status energičnog live rock benda. Najbliže našim prostorima nastupit će 17. svibnja u Beču. Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima te putem weba wwww.eventim.hr.

Domaći fanovi na koncert u Beč mogu otputovati sa Svi Koncerti agencijom, više informacija o cijenama ulaznica i prijevoza te paket aranžmanima dostupno je na www.svikoncerti.eu.

„What About Now“ će naslijediti album „The Circle“, koji je objavljen 2009. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *