Loading...
Novosti

BLUR STIŽU NA SZIGET FESTIVAL 2013!

Legendarni britanski bend i pobjednici u kategoriji najboljeg europskog festivala konačno su udružili snage: BLUR je potvrđeni headliner Szigeta!

Organizacijski tim sretan je najaviti dugo očekivani debi Blura, ikonskog rock benda koji je ranije ove godine osvojio i Brit Award za životno djelo.
Govoreći o nastupima u 2013. bend je rekao: „Svaki koncert sljedećeg ljeta biti će vrlo poseban – ne možemo dočekati izaći i svirati za sve divne fanove koji nas nisu vidjeli neko vrijeme.“

Blur su postali svjetski poznati 90.-ih sa albumima Parklife i The Great Escape i hitovima poput “Girls & Boys”, “Country House”, “Song 2”, “End Of A Century”, “To The End” i “Beetlebum” koji su ih učinili jednim od najutjecajnijih bendova desetljeća. Godine 2009. bend se opet okupio kako bi odsvirao seriju koncerata u Britaniji uključujući i dva rasprodana nastupa u Hyde parku u Londonu te legendarni Sunday night na Glastonbury Festivalu. Film o grupi Blur, No Distance Left To Run’, objavljen je 2010. Ranije ove godine Blur su napisali dvije nove pjesme prije svog velikog i rasprodanog koncerta u londonskom Hyde Parku kojim su obilježili zatvaranje Olimpijskih igara. Pjesme „The Puritan“ i „Under The Westway“ su live debitirale na Twitteru putem svud u svijetu dostupnog video streama. I dvadeset i jednu godinu nakon izlaska prvog albuma, 2012. Blur su objavili Blur 21: The Box, okosnicu bendova rada okupljenu u jednom boxu.

Sljedeće godine, 2013. Blur će po prvi puta svirati na Sziget Festivalu, na glavnoj festivalskoj pozornici ispred vjerojatno najinternacionalnije publike na svijetu!

Sziget Festival održati će se od 05.-12. kolovoza 2013. u Budimpešti. Posjetite www.szigetfestival.com za više informacija o cijenama ulaznica i pretprodaji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *