Loading...
Novosti

BEHEMOTH U SURADNJI S TOXIC VISIONOM NA TURNEJI “THE SATANIST”

BEHEMOTH U SURADNJI S TOXIC VISIONOM NA TURNEJI “THE SATANIST”

BEHEMOTH će na svojoj predstojećoj europskoj turneji u cjelosti izvesti svoje posljednje žanrovsko remek-djelo “The Satanist“. Osim toga, bend na turneju uvodi posve novi koncept pod nazivom “The Congregation“. Radi se o izložbi “A symbiosis of Behemoth and Toxic Vision“, a predstavit će zajednički rad benda te dizajnerice i umjetnice Toxic Vision.

behemoth_toxic_vision

Toxic Vision je umjetnica s kojom Behemoth surađuje već dulji niz godina na osmišljavanju kostima, spotova, scenografije i sl. Izložba bi prema planu trebala biti u šatoru, kapsuli stvorenoj kako bi bila jedno iskustvo samo za sebe . Prvi je put izložena ove godine na poznatom Inferno Festivalu.
Više informacija o ovoj suradnji bit će poznato uskoro.

Nergal je cijeli projekt popratio ovim riječima: “Uvijek smo se silno trudili dostići najviše vrhunce umjetničke kreativnosti. Ovog puta ne samo da ćemo u potpunosti izvesti “The Satanist”, nego ćemo predstaviti i suradnju kakve do sada nije bilo! Toxic Vision, renomirana i briljantna umjetnica i dizajnerica iz Kanade s kojom smo surađivali na nekoliko projekata (scenografija i kostimi za spotove benda…), pridružit će nam se na europskom dijelu turneje sa jedninstvenom izložbom koja se zove “The Congregation”! Više smo nego presretni vidjeti kako ovakve sinergije postoje! Sharon, velika je čast što si s nama!

Na što se nadovezala i sama Sharon Toxic: “Suradnja s Behemothom i prilika da oživim ovu viziju su uistinu velika čast! Trudimo se zaslijepiti i inspirirati, sve vas pozivam da zakoračite u mračni svijet izložbe “The Congregation” – ekskluzivan presjek moje suradnje s Behemothom. Ništa slično prije nije bilo napravljeno i, naravno, ništa nije onako kako s čini kada je u pitanju Toxic Vision. Ovo je kulminacija talenta i čarolije… Jednom kada zađete unutra, možda nikada neće naći izlaz.

Datumi turneje, koja će nama najbiže biti u Ljubljani, su sljedeći:

BEHEMOTH
+ ABBATH
+ ENTOMBED A.D.
+ INQUISITION

29.01. DK Copenhagen – Amager Bio
30.01. S Gothenburg – Traedgarn
31.01. S Stockholm – Arenan
02.02. D Hamburg – Markthalle
03.02. D Berlin – Astra
04.02. CZ Prague – Meetfactory
05.02. D Essen – Weststadthalle
06.02. NL Utrecht – Tivoli
07.02. B Antwerp – Trix
09.02. F Paris – La Cigale
10.02. CH Fribourg – Fri-Son
11.02. I Trezzo Sull‘ Adda – Live Club
12.02. CH Pratteln – Z7
13.02. D Munich – Backstage
14.02. SLO Ljubljana – Kino Siska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *