Loading...
Novosti

BEHEMOTH: NAJAVLJEN IZLAZAK NOVOG EP-A I VIDEO SPOTA

behemothPrvi znak života kojeg odašilju poljske black/death metal legende BEHEMOTH dolazi u obliku pjemse ‘Blow Your Trumpets Gabriel‘ s njihovog nadolazećeg albuma “The Satanist“.
Album su producirali BEHEMOTH, Wojtek i Slawek Wieslawscy te Daniel Bergstrand u Herz Studiou. “The Satanist” je miksao Matt Hyde (Slayer), a masterirao Ted Jensen (Metallica, AC/DC) u Steriling Sound studiju. Autor ilustracije na naslovnici albuma, koja će biti objavljenja 4. prosinca, je ruski renomirani slikar i okultist Denis Forkas. Za tu je sliku korištena i Nergalova krv koju je slikar umiješao u boju. Autori ostalih ilustracija su Metastazis i Zbigniew Bielak.
Spot za pjesmu ‘Blow Your Trumpets Gabriel‘ nastao je u produkciji Grupa 13, a bit će objavljen 4. prosinca. Teaser spota možete pogledati ispod teksta.

Limitirano izdanje 12” EP-a ‘Blow Your Trumpets Gabriel‘ izlazi 4. prosinca za BEHEMOTH /New Aeon Musick u Europi, a svaki će primjerak biti potpisan. Ovaj EP možete naručiti preko Behemothovog webshopa (bijeli vinyl i crni vinyl), indiemerch.com/metalbladerecords i nuclearblast.de. Sadržavat će prvi singl s The Satanista kao i dvije pjesme koje nisu na albumu ‘If I Were Cain’ te obradu pjesme ‘Ludzie Wschodu’ poljskog post-punk new wave benda SIEKIERA.
Nadalje, bit će ga moguće nabaviti i preko iTunesa sa sljedećim datumima:
12/04 US
12/06 EU
12/08 UK

** Digitalno i CD izdanje ovog vinyl izdanja nisu u planu.

www.behemoth.pl
www.facebook.com/behemoth
www.nuclearblast.de/behemoth

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *