Loading...
Najave

BEČ JE ROCK IN VIENNA AFTER-SHOW PARTY! AFTERSHOWPARTY X 30!

BEČ JE ROCK IN VIENNA AFTER-SHOW PARTY!
AFTERSHOWPARTY X 30!

Aftershowpartner


Umjesto jednog veliko after-show partyja, Beč će biti prepun zabave i akcije u 30 bečkih pubova i klubova, nakon svakog festivalskog dana od 03. do 05. lipnja.

Savršen festivalski dan treba trajati što je duže moguće. Rock In Vienna je udružio snage s mnogo bečkih pubova i klubova koji će imati posebne ponude za posjetitelje festivala: niže cijene ulaznica ili čak besplatne ulaze, posebne ponude pića i produžene „happy hour“ sate za vlasnike festivalskih ulaznica.

Biti će i DJ setova i klupskih nastupa: u petak 03. lipnja Skinny Lister će svrati uživo u U4, Gasmac Gilmore i The Vintage caravan će razvaliti u Aera, a za festivalske goste ulaz je besplatan, Royal Republic će svirati u Chaya Fuera.
Sve informacije i detalji o programu u kluvobima, live-show-dani i što će se kada i gdje će se događati kao i kratkotrajne promjene – uvijek najnovije – dostupne su na www.rockinvienna.at/aftershow ili Rock In Vienna Facebook stranici.

Gdje?
Rock In Vienna partiji održavati će se tijekom cijelog vikenda, od Guertela do centra grada: partiji na klasičnim lokacijama poput B72, Chelsea, Loop, Weberknecht, Q (kju) i Loft na U4, Fledermaus i Viper Room će također ponuditi Rock In Vienna gostima dobre pounde, a 14 pubova u Bermuda Dreieck čekaju Scwedenplatz-fanove.

Prodaja festivalskih ulaznica:
Pored 3-dnevnih ulaznica (179,90 EUR) u prodaji su i jednodnevne po cijeni od 69,90 EUR i 89,90 EUR, kao i dvodnevne po posebnoj cijeni od 149,90 EUR te Limited Diamond i Silver VIP ulaznice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *