Loading...
Novosti

AXL ROSE I SLASH ZAJEDNO ĆE SE POJAVITI KOD JIMMYJA KIMMELA, NA REUNIONU SE RADI GODINAMA

AXL ROSE I SLASH ZAJEDNO ĆE SE POJAVITI KOD JIMMYJA KIMMELA, NA REUNIONU SE RADI GODINAMA

axl and slash

Jimmy Kimmel je potvrdio kako će se Axl Rose pojaviti u njegovoj emisiji jučer putem svoje web stranice. Također je slijedeći Axla i Slasha potvrdio kako će se legendarni Guns N’ Roses članovi nakon desetljeća dugih razmirica pomiriti u njegovoj emisiji u utorak. Najnovije glasine kažu kako se pomirba dogodila prije Guns N’ Roses 2014 Las Vegas residency, a na ponovnom okupljanju 2016. se radi već dvije godine.

Kao što smo ranije izvještavali ponovno okupljeni Guns N’ Roses predvoditi će Coachella festival u Kaliforniji u travnju. Billboard je potvrdio ove izjave prošli tjedan najaviviši i nastup benda u novoj Las Vegas Areni koja se otvara u travnju. Axl Rose, Slash i Duff McKagan za sada su jedini potvrđeni članovi.

Alternative Nation je saznao kako je u planu i američka turneja čiji će datumi biti poznati kasnije u siječnju. Planirana su 25 stadionska koncerta.

Consequence of Sound izvještava kako će bubnjar biti Matt Sorum, no javljaju se i kontradiktorne informacije prema kojima će Frank Ferrer tražiti svoju uključenost, a i Steven Adler se javio za ovu poziciju još prije nekoliko mjeseci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *