Loading...
NajaveNovosti

AUTORSKA VEČER ĐORĐA BALAŠEVIĆA DVIJE VEČERI U LISINSKOM, 3. I 4.3.

BalasevicNa radost svih obožavatelja velikoga kantautora Đorđa Balaševića, čast nam je objaviti da će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Đorđe Balašević ponovno nastupiti 3. i 4. ožujka 2014. godine!
Nakon ogromnog uspjeha i interesa publike za koncerte održane u prosincu prošle godine, dvorana Lisinski pozvala je g. Balaševića da svim poklonicima koji su ostali bez ulaznica ponovno predstavi svoj autorski program pod nazivom “Pa, tamburama mangupi prepreče put”, premijerno izveden u povodu svečane 40. obljetnice Dvorane.
S obzirom na iznimni interes brojnih obožavatelja, osim koncerata 3. i 4. ožujka dvorana Lisinski će, prema mogućnostima, izaći ususret publici te obezbijediti i dodatne termine.

Ulaznice za 3. i 4. ožujka bit će moguće kupiti na blagajni dvorane Lisinski ili putem online prodaje na www.lisinski.hr. Iznimno radno vrijeme blagajne: SUBOTA od 9 – 20 sati.
Ulaznice će se prodavati po jedinstvenoj cijeni od 280 kn. Radi zaštite kupaca jedna osoba može kupiti samo četiri ulaznice!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *