Loading...

ASYMMETRY FESTIVAL 4.0.

Objavljeni novi headlineri Asymmetry festivala!

SLEEP su pioniri i istovremeno vani predstavnici stoner roka. Do današnjeg dana cijela horda bendova koji izvode glazbu ovog podžanra žestoke gitarske glazbe temelje se na njima. Vratili su se 2009. na radost svih fanova i odmah su se vratili na vodeće pozicije. Njihovi su uzori Black Sabbath i Saint Vitus.

BLACK TUSK svirat će umjesto PRIESTESSA.

Potvrđeni bendovi:

Killing Joke, Sleep, Bohren & der Club of Gore, AEthenor, Red Fang, Amenra, Obake, The Ocean, A Storm of Light, Joe Lally, Black Tusk, The Ascent of Everest, Broken Note, Igorrr, Niveau Zero, Celeste, Mombu, Vladimir Bozar ‘n’ Ze Sheraf Orkestär, A Whisper in the Noise, Infekcja, My Own Private Alaska, MetaZen, Earthship, Coilguns, Kunz, Nicolas Chevreux, Codeshift, Kiss Me Kojak, Panacea, Thaw, Nod Nod, Drom, Vaetxh, Ass to Mouth, Ddekombinacja, We Are Idols, Guantanamo Party Program, Escape From Paris.

Karte možete kupiti na sljedećim stranicama:

http://tickets.asymmetryfestival.pl/?lang=EN

 Ticketportal

Ticketpro

Za sve dodatne informacije ili probleme s kupovinom karata obratite se na: tickets@asymmetryfestival.pl.

———————————-

Assymetry najavljuje nove bendove, više all-star projekta te inovativnih eksperimenata koji su prepoznati na festivalima diljem Europe.

Ovaj će put fanove Asymmeryja oduševiti sedam novih imena: Red Fang, Earthship, Priestess, Obake, Mombu, The Ascent Of Everest, A Whisper In The Noise.

Također, nemojte zaboraviti na već prije najavljene bendove koji će osigurati spektakularno četvrto izdanje Asymmetry Festivala.

Oblake

Oblake je dream-team koji se sastoji od priznatih individual s velikim glazbenim znanjem I umijećem. Eraldo Bernocchi, Trevor Dunn, Lorenzo Esposito Fornasari, Balazs Pandi je sastav koji redefinira modern glazbu s mnogo elektronike. Merzbow, Otto von Schirach, Zu, Fantomas ili John Zorn samo su neka imena zahvalna za njihovo postojanje.

Mombu (IT)

Mombu čine saksofonist Luca T. Mai iz jazz metal benda Zu i bubnjar Antonio Zitarelli iz jazzcore benda Neo. Njihova je glazba kombinacija afričkih ritmova pomiješana s jazzom, hardcoreom I metalom. Pravi su glazbeni alkemičari koji predsttavljaju Subsound Records.

 

The Ascent of Everest (SAD)

Kiritika je odlično prihvatila njihov klasičan post-rock duh koji slušateljima omogućuje nezaboravno putovanje s elementima noisea i tragovima elektronike. Ovaj osmeročlani bend osnovan je 2005. u Nashvilleu. Njihovi najveći uzori su Krzystof Penderecki, Nick Cave i Christian Fennesz.

A Whisper In The Noise (SAD)

Ovi su Amerikanci rock band…koji ne koristi gitare! Zvuk proizvode violončelom, violinom, francuskim rogom, basom bubnjevima, klavijatgurama i vokalima te kreiraju melankolične kompozicije i nezaboravne spektakle.

Red Fang (SAD)

Američki Red Fang rezulata je napora Bryjana Gilesa, Aarona Beama, Davida Sullivana I Johna Shermana. Ove četiri talentirane individue su u mogućnosti stvoriti nešto u potpunosti jedinstveno i stoner-rockersko što ćete prepoznato odmah nakon prvog udarca u činelu bubnja – karakteristika je samo velikih bendova.

Earthship (D)

Dečki iz Berlina donose svjež dašak profressive i doom metala. Must-have za fanove Neurosisa i Mastodona.

Priestess [Kanada]

Priestess su osnovani 2003., kada su Mikea Heppnera iz benda The Dropouts napustili članovi benda zbog čega on nikako nije htio odustati od glazbe. To je ukratko priča o osnivanju Priestessa. Njihov debitantski album “Hello Master” izašao je 2005. te u potpunosti protresao prekooceansku scenu, nakon čega Priestess odlaze na turneju s grupom Dinosaur Jr. Znači da vam za njih osobno garantira J Mascis.

———————————

Sviraj na Asymmetry festivalu 4.0

Izvođači koji žele svirati na Assymetry festivalu u Poljskoj detalje o prijavama i natječaju mogu pronaći OVDJE.

 

—————

Francuski desant na Asymmetry festival!

Nova imena koja će nastupiti na Asymmetry festivalu sljedeće godine dolaze iz Francuske. Igorrr , My Own Private Alaska , Vladimir Bozar ‘N’ Ze Sheraf Orkestär , Niveau Zero i Celeste usijavat će atmosferu od 3. do 5. svibnja sljedeće godine u Wroclavu, Poljskoj.

 

———————————-

Organizatori Asymmetry Festivala potvrdili su prva dva izvođača koji će nastupiti na festival sljedeće godine. Post-hardcore belgijski bend Amenra i underground velikani AEthenor prva su poznata imena festivala.
sNo to nije kraj iznenađenjima, festival će se održati od 3.-5. Svibnja 2012 na novoj lokaciji. Nakog tri godine u Firlej Blubbu, Bourgeoisie Brewery, značajno mjesto Wroclava, postat će novi dom festivala.
Robet Chimielewski, direktor Asymmetry Festivala je komentirao: “Trebamo više prostora, bolju klimu. Svake godine imamo sve više I više posjetitelja te smo kad tad trebalo premjestiti festival na veće mjesto. Siguran sam da su zidovi Breweryja idealna arena Asymmetryja.”

AEthenor je internacionalns super grupa, osnovana 2006. Čine ju Stephen O’Malley (Sun O)))), Kristoffer Rygg (Ulver), Daniel O’Sullivan (Ulver) I Steve Noble (Rip Rig and Panic). Ovi su predstavnici mračnog ambijenta izdali četiri albuma u samo pet godina od kojih je zadnji “En Form For Bla” izašao 2011.

Amenra sui me koje nema potrebe posebno predstavljati. Tijekom festival će održati dva live koncerta – akustični I tradicionalni. Osnovani su 1999. Te je od samog početka teško svrstati bend u određeni žanr. Njihova se glazba sastoji od screamy vokala, niskih tonova I hrapavih riffova – sve je uklopljeno u post-hardcore/sludge stil. Fanovi kažu da je jedini način kojim se može osjetiti magija njihove glazbe vidjeti ih uživo.

Za više detaljnih informacija od festival posjetite www.asymmetryfestival.pl.

 

http://www.asymmetryfestival.pl/

http://www.facebook.com/Asymmetry.Fest

http://www.lastfm.pl/festival/2050600+Asymmetry+Festival+4.0

http://www.lastfm.pl/group/asymmetry?ac=asymmetry

 

http://www.firlej.wroc.pl/

http://www.facebook.com/Firlej.Club

 

AMENRA

www.churchofra.com

www.facebook.com/churchofra

www.myspace.com/amenra

 

ÆTHENOR

www.facebook.com/pages/%C3%86thenor/187540061271606

www.myspace.com/aethenor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.