Loading...
NajaveNovosti

ARCTIC MONKEYS NA VOLT FESTIVALU!

VOLT2014Bend koji je ove godine osvojio Brit Awards, također hvaljen i kao bend godine na mnogim relevantnim glazbenim forumima, Arctic Monkeys nastupiti će na ovogodišnjem VOLT Festivalu! Budući da nisu u Europi za vrijeme Sziget Festivala bend se složio udovoljiti fanovima u regiji pa će nastupiti u nedjelju, 06. srpnja, dan nakon što regularno izdanje VOLT-a završi. Ulaznice kreću u prodaju ovaj petak.

Deseci tisuća ljudi očekuju se u Sopronu na koncertu koji će najvjerojatnije staviti spektakularnu krunu na line-up VOLT Festivala. To će ujedno produžiti trajanje festivala za jedan dan i svi sa festivalskom ulaznicom moći će kupiti onu za dodatni Arctic Monkeys dan po sniženoj cijeni. Ulaznice će biti dostupne od petka, 07. ožujka u 12:00 sati.

Bend je do sada osvojio tri nagrade za najbolju britansku grupu, uključujući ovogodišnji Brit Awards. Najprestižniji glazbeni časopisi poput NME i Q Magazine izabrali su ih bez konkurencije za najbolji live bend i najbolji britanski bend prošle godine. Imaju pet milijuna facebook fanova. Prema Chrisu Martinu iz Coldplay oni su jednostavno njabolji bend na svijetu, a njihov fanbase uključuje i Matta Bellamyja (Muse), Larsa Ulricha (Metallica) pa čak i samog Bona.

VOLT će trajati duže!

Kao i obično, 22. VOLT Festival će otvoriti vrata u utorak, 01. srpnja, no 2014. zabava traje duže. Umjesto da ostanete do nedjelje, VOLT fanovi mogu prolongirati svoje prisustvo na festivalu do ponedjeljka ujutro.

Ulaznice dostupne od petka!

Prodaja ulaznica će započeti u petak, 07. ožujka u 12:00 sati u Mađarskoj i nekoliko europskih zemalja. Ulaznice za nedjelju će u Early bird periodu koštati 47 EUR, od 15. travnja 50 EUR I od 17. lipnja 53 EUR. Oni koji već imaju VOLT Festival ulaznicu mogu kupiti jeftiniju dnevnu kartu za nedjelju: 30 EUR do 15. travnja, 33 EUR do 17. lipnja I 37 EUR nakon toga te na mjestu događanja. Dodatno, počevši od 07. ožujka, prolongirate ulaznice se mogu kupiti sa VOLT, sa uključenom nedjeljom. Za više informacija o ulaznicama posjetite www.voltfest.com.

Više informacija i ulaznice: www.voltfest.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *