Loading...
Novosti

ARCADE FIRE PREMIJERNO UZVELI NOVU PJESMU “CRUCIFIED AGAIN” NAJAVIVŠI NOVI ALBUM

Arcade Fire su već ranije ove godine na koncertu na Haitiju izveli novu pjesmu ‘Crucified Again’, no nakon što su je “službeno”  ponovo izveli na koncertu u New Yorku početkom mjeseca (4.10.), sada su je objavili i online na svom službenom YouTube kanalu.  Poslušajte pjesmu na ovom linku:

No hvaljeni bend iz Montreala ove je godine objavio još jednu novu pjesmu online i to 2. ožujka s nazivom  ‘Abraham’s Daughter’, koju možete preslušati klikom na ovaj link. Pjesma je inače korištena u hollywoodskom blockbusteru “The Hunger Games” zajedno s još jednom pjesmom  ‘Horn Of Plenty’, koje su napisali i snimili Vin Butler i Regine Chassagne. Kako vam se čine nove pjesme?

Također,  Arcade Fire su  najavili i izlazak novog albuma u 2013. Prvo su u srpnju na svom Twitteru naznačili tu vijest da bi ona sada bila potvrđena postom koji je popratio objavu nove pjesme ‘Crucified Again’ na njihovom YouTube kanalu. Napisali su: “IZVANREDNE NOVOSTI! Novi album Arcade Fire izlazi iduće godine, potvrdio je i izdavač Mercury Records.”  Ne zna se još službeni datum izlaska kao niti naziv albuma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *