Loading...
Novosti

APOCALYPTICA: VIDEO ZA NASLOVNU PJESMU ALBUMA ‘SHADOWMAKER’

APOCALYPTICA: VIDEO ZA NASLOVNU PJESMU ALBUMA ‘SHADOWMAKER’

apocalyptica-shadowmakercdSlužbeni video za „Shadowmaker“, naslovnu pjesmu nadolazećeg albuma finskih čelo rockera APOCALYPTICA možete pogledati u nastavku. CD će izaći u travnju 2015.

APOCALYPTICIN novi album producirao je Grammyjem nagrađen producent Nick Raskulinecz (FOO FIGHTERS, DEFTONES, MASTODON).

Surađujući s umjetnicima poput Gavina Rossdale (BUSH), Davea Lombarda (SLAYER) i Ville Vala (HIM) na ranijim albumima, APOCALYPTICA je sada prihvatila novi glazbeni izazov: na nadolazećem albumu bend je radio sa Franky Perezom kao ekskluzivnim pjevačem na vokalnim dionicama, ovaj put ne samo tijekom produkcije već cijelog ciklusa, uključujući i turneju.

Perez je svoje debi album objavio 2003., kasnije se udruživši sa SYSTEM OF A DOWN-ovim Daronom Malakianom i Johnom Dolmayanom kao SCARS ON BROADWAY. 2009. Perez je bio vokalist Slashova solo benda, a uslijedila je suradnja s Daveom Kushnerom (VELVET REVOLVER) kao i sa Scottom Shrinerom (WEEZER), Joeyom Castillom (QUEENS OF THE STONE AGE) i Daveom Warrenom („The Simpsons“) kao PUSHER JOHNES. Nakon što je počašćen kao THE DOORS vokalist na L.A. Sunset Strip Music Festivalu, objavio je svoj aktualni solo album „Addict“ 2013.

Prije nego APOCALYPTICA prezentira novi album, zajedno sa produkcijom na opsežnoj headlinerskoj turneji sljedeće godine, fanovi će moći uživati u novom materijalu i kada se bend pridruži SIXX:A.M. na njihovoj dugo očekivanoj sjevernoameričkoj turneji u proljeće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *