Loading...
Novosti

APOCALYPTICA OVU NEDJELJU U ZAGREBAČKOM KLUBU BOOGALOO

U Zagreb nam ovu nedjelju po treći put stiže sjajna finska metal atrakcija Apocalyptica. Nakon što su na svom posljednjem zagrebačkom koncertu rasprodali koncertnu dvoranu Lisinki u klub Boogaloo Apocalyptica dolazi na turneji kojom promoviraju svoj sedmi studijski album prikladno nazvan „7th Symphony“. Sudeći po tempu prodaje ulaznica, i ovaj koncert trebao bi biti rasprodan.
Album „7th Symphony“ donosi 8 instrumentala i 4 vokalne skladbe, a produkciju je odradio Joe Baressi, poznat po suradnji s Tool i Queens of the stone age. Na novoj turneji band nastupa u postavi 3 violončela i bubnjar, te s vokalom koji je zastupljen na otprilike pola set liste. Bend je za ovo ljeto već potvrđen za najveće europske festivale uključujući Sonisphere, Wacken, Hellfest i M’era Luna, a zagrebački koncert bit će im zapravo jedan od rijetkih klupskih nastupa.
Kao predgrupa na ZG koncertu će nastupiti riječani Father najistaknutiji hrvatski metal band, čiji je posljednji studijski album „One Ion“ pomeo domaću kritiku i oduševio fanove domaće rock i metal glazbe.
Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su po cijeni od 180 kn, a na dan koncerta iznositi će 200 kn. Pretprodajna mjesta su Dallas music shopovi, Dancing bear, Dirty old shop, Rockmark, Planet music, www.dallasmusicshop.com, sva Eventimova prodajna mjesta kao i www.eventim.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *