Loading...
NajaveNovosti

APOCALYPTICA 15. 10. U ZAGREBU

APOCALYPTICA 15. 10. U ZAGREBU

Apocalyptica-FrankyPerezFinska metal četvrorka, okupljena pod nazivom Apocalyptica i globalno prepoznatljiva po violončelima kao glavnom instrumentu, nastupit će u Tvornici kulture u četvrtak 15. listopada.

U Zagreb dolazi intenzivan, glasan i eksplozivan Apocalyptica show u sklopu ogromne svjetske turneje na kojoj promoviraju aktualan album “Shadowmaker”. Do 15. listopada kada slijeću u Tvornicu kulture bit će gotovo konstantno na cesti. Trenutno je u tijeku američka serija koncerata, nakon koje slijedi kanadska, a u Europu se vraćaju 12. lipnja.
Osmi studijski album, “Shadowmaker”, objavljen je 17. travnja, sadrži 10 novih pjesama i po prvi put uključuje vokala Frenkyja Pereza koji s bendom nastupa i uživo. Ulazak Pereza u Apocalypticu predstavlja značajan korak naprijed. Po prvi put imaju samo jednog vokala na cijelom albumu što je pjesmama dalo čvršći i prepoznatljiviji zvuk, različit od prošlih izdanja na kojima su se gostujući pjevači pojavljivali tek na pojednim pjesmama.
Kako je sve to prokomentirao član benda Perttu Kivilaakso pročitajte u intervjuu kojeg je prije samo mjesec dana dao za naš portal.

Ulaznice po cijeni od 120 kn u prodaju kreću u ponedjeljak, 18. svibnja I ta cijena ostaje na snazi do 12. srpnja. Od 13. srpnja do 14. listopada cijena će im iznositi 140 kn, a na dan koncerta 160 kn.

Službena prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *