Loading...
Novosti

ANTHRAX IZDAO LIMITIRANU VERZIJU VISKIJA BOURBONA „THE DEVIL YOU KNOW“

ANTHRAX IZDAO LIMITIRANU VERZIJU VISKIJA BOURBONA „THE DEVIL YOU KNOW“

anthrax whiskey

U skladu s ciljem pronalaženja “samo najboljeg” za svoje obožavatelje, bez obzira tko ga proizvodi, članovi grupe Anthrax proizveli su novo žestoko piće viski bourbon, “The Devil You Know”, po cijeni od 59 dolara, a dostupan je ovdje:

https://acbottlecompany.myshopify.com/products/anthrax-knob-creek

“Ako smo pronašli nešto što nam se jako sviđa i što zapravo volimo sami piti, mislimo možda će to voljeti i naši fanovi, tako želimo da bude na raspolaganju za njih”, rekao je Scott IanAnthrax. “Mi smo stvarno uživali u “Indians“ bourbonu, koji smo proizveli prošle godine, a očito i naši fanovi, jer se rasprodao jako brzo.”

Prema tome su, ANTHRAX – Ian, Charlie Benante, Frank Bello i Joey Belladonna – odlučili napraviti još jedan krug “okusa testiranja”, ovaj put  Kentucky-based Knob Creek će proizvesti dva barela high-end  viskija bourbona. “The Devil You Know” sada je dio  male serije bourbon kolekcije. Proces rezultira mnogo bogatijim i više karakterističnim okusom, a svaka  kupljena boca isporučuje se s autogramom od strane benda.

“The Devil You Know”  imati će okus kao ni jedan drugi viski, zbog mješavine posebno odabranih bourbonski dobi i raži viskija, kao i drvene bačve u kojoj su dobi.

“Imali smo vremena među raznim uzorcima različitih bourbona pronaći onaj za koji  smo mislili  da je bio najbolji”, dodao je Bello “, a nadamo će naši fanovi uživati. Odgovorno, naravno.”

Anthrax  je trenutno u završnoj fazi snimanja nastavka, njegova hvaljena, Grammy nominirana, albuma iz 2011.  “Worship Music”. Novi album se očekuje početkom 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *