Loading...
Novosti

ANGELSEED POTPISALI ZA SLIPTRICK RECORDS

ANGELSEED POTPISALI ZA SLIPTRICK RECORDS

Tko čeka, taj dočeka – domaći ‘female fronted’ metal bend AngelSeed, potpisao je za diskografsku kuću SlipTrick Records koja će objaviti njihov dugoočekivani prvijenac “Crimson Dyed Abyss“.

AngelSeed

Ovaj je bend svoju priču započeo kao projekt, a stvari su počele kretati ozbiljnijim smjerom tek kada je šestero talentiranih glazbenika shvatilo da se nalaze u savršenoj kombinaciji te odlučilo imenovati svoj, sada već punokrvni, bend – a ime je bilo ANGELSEED.

Njihov stil ne robuje niti jednom metal žanru, kombiniraju različite stilove od heavy metala pa sve do gothica i symphonica.
Damir Marijan Maras (rhythm-guitar), Siniša Antunović-Medo (bass), Jurica Baljak (drums), Juraj Birin (solo guitar), Jurica Bažant (keyboards) i Ivana Anic-Lara (vocal) otisnuli su se na dug put od Hrvatske pa sve do Švedske kako bi snimili album koji će produkcijski biti na visokoj razini. Miks i mastering albuma su bili povjereni svjetski poznatom producentu Jensu Bogrenu (Fascination Street Studios) koji je u cijelu glazbenu priču unio agresivan metal zvuk.

AngelSeedov prvijenac je ugostio i brojne glazbenike: Christopher Amott (Armageddon, ex-Arch Enemy) je odsvirao solažu na pjesmi ‘Forever Blind’, Mikkel Sandager Pedersen (One Machine, ex-Mercenary) je otpjevao ‘Bloodfield’, Zoran Mišić (finalist Hrvatskog idola) zapjevao je duet s Larom u pjesmi ‘Breaking Dawn’ te Stefan Isebring koji je na nekoliko pjesama odsvirao flautu i nyckelharpu.

Crimson Dyed Abyss” sadrži 11 pjesama, a svjetlo dana će ugledati ove jeseni.

angelseed_crimson_dead_abyss

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *