Loading...
NajaveNovosti

AMARANTHE, SONIC SYDICATE I SMASH INTO PIECES U BUDIMPEŠTI 15.11.2016.

AMARANTHE, SONIC SYDICATE I SMASH INTO PIECES U BUDIMPEŠTI 15.11.2016.

amaranthe_20161115

Amaranthe će se predstaviti pred budimpeštanskom publikom nakon uspješnog festivalskog ljeta i na krilima novog studijskog albuma pod nazivom ”Maximalism”, objavljenog nedugo nakon ljeta, u listopadu 2016. Eklektična švedska metal mašina koja u postavi ima čak troje lead vokalista nastupit će u klubu Barba Negra u utorak, 15. studenog 2016. Sekstetu koji kombinira elemente metalcorea, heavy i power metala s neodoljivim melodičnim pop/synth komponentama pridružit će se još dva zanimljiva sastava.

Njihovi švedski prijatelji i kolege iz etabliranog žestokog terceta Sonic Syndicate bit će im udarna predgrupa i potpora u mađarskoj metropoli, a sam event otvorit će Smash Into Pieces, mlad i ambiciozan kvintet koji također promovira moderniji metal zvuk i dolazi iz najmnogoljudnije skandinavske države.

Službeni početak mađarske postaje europske dionice turneje ‘Maximalism World Tour’ najavljen je za 19 sati, prethodno navedenog datuma. Cijena ulaznica je 5900 mađarskih forinti, tj. oko 145 kuna.

Dodatne informacije o koncertu i ulaznicama:

FB event
Barba Negra
Tixa.hu
Ticket portal
Eventim.hu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *