Loading...
Novosti

ALISSA – SOLO PROJEKT ALISSE WHITE-GLUZ POTPISAO ZA NAPALM RECORDS

ALISSA – SOLO PROJEKT ALISSE WHITE-GLUZ POTPISAO ZA NAPALM RECORDS

alissawhitegluzarchenemy2016promo_638

Globalan metal scena prepoznaje Alissu White-Gluz po njezinom nezaboravnom i jedinstvenom radu kao vokalistice ikonskog metal benda ARCH ENEMY. Na ovoj točki u svojoj karijeri, svestrana pjevačica radila je virjedno u žestokim bendovima pola svog života. Dojmljiva prva žena bendova njegovuje svoj stil i svoj zvuk kroz godine pisanja, snimanja, turneja i radne etike.

Alissa je naoružana vještinama i iskustvom, kao i bogatim umjetničkim povjerenjem i podlogom od činjenice kako glazbeni fanovi diljem svijeta žele čuti još više od njezinog zapanjujućeg raspona. Zato White-Gluz radi nešto novo.

ALISSA i njenzin novi solo projekt upravo su potpisali ugovor s Napalm Records.

Prvo najbitnije stvari – White-Gluz ostaje na čelu ARCH ENEMY-ja. Taj status se nije i neće se promijeniti. ALLISA je više od glazbenog kolektiva, predvođen s White-Gluz i uz doprinost njezine rasprostranjene mreže talentiranih prijatelja, više je ako vlastita kreativna koumna s malo pravila, regulacija ili limita.

Što je onda ALISSA?

Alissa White-Gluz prilikom potpisivanja za Napalm Records: „Uzbuđena sam objaviti kako trenutno skladam i gradim svoj prvi solo album za projekt koji je prigodno i iskreno nazvan ALISSA i koji će vidjeti više od mojih neobjavljenih kreativnih avantura. To je dobrodošao kreativni outlet koji će otključati sve moje stihovne i glazbene svodove s nula restrikcija ili pritiska za zadovoljenjem bilo kojeg stila ili ere. Pridajem veliku pažnju i onom ešto moji fanovi žele – nisam ignorirala stalne zahtjeve za mojim čistim vokalom!
S Angelom Gossow (nekadašnjom ARCH ENEMY vokalisticom) kao managementom i Napalm Recordsom koji su strastveni kao i ja vezano uz ovaj projekt, sretna sam što sam pronašla dom među prijateljima i kolegama koji mi pružaju podršku i ohrabruju moj cijeli glazbeni spektar. Na albumu će se naći i članovi obitelji ARCH ENEMY, i sadašnji i nekadašnji, kao i mnogo drugih odličnih umjetnika s kojima sam imala čast dijeliti binu tijekom svoje karijere.
Mnogo cijenjenih umjetnika me pozvalo u svoju glazbu tijekom godina, sad je vrijeme da ja njih povedem u svoj svijet.
Hvala svim nevjerojatnim fanovima diljem svijeta – ova glazaba je za vas!“

ALISSA je esencijalno drugo vozilo za White-Gluz kako bi iskazala svoje talente i entitet koji ne poznaje granice i u kojem leži glazbeno uzbuđenje – za Alissu White-Gluz i njezine čitatelje. Album će izaći 2017., a turneja će popratiti izlazak albuma.

Photo credit: Jeremy Saffer

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *