Loading...
NajaveNovosti

ALICE COOPER PONUDIO DA ĆE ODSJEĆI GLAVE MÖTLEY CRÜE ČLANOVIMA NA KRAJU THE FINAL TOUR-A

ALICE COOPER PONUDIO DA ĆE ODSJEĆI GLAVE MÖTLEY CRÜE ČLANOVIMA NA KRAJU THE FINAL TOUR-A

Motley_Crue

Veterani hard rocka Mötley Crüe trenutno su usred 18-mjesečne oproštajne turneje kojom će nakon 24 godine umiroviti bend.

Turneja će kulminirati koncertom na Staru godinu u The Staples Center u Los Angelesu i Alice Cooper ponudio se označiti bendovu smrt.

Tijekom intervjua sa  australskom klasičnom rock radio postajom  Triple M, Cooper – koji nastupa kao podrška prije benda – otkrio je da je ponudio kao veliko finale odsjeći glave Mötley Crüe članovima.
„Završavaju u SAD-u na Staru godinu i to je njihov zadnji koncert“, rekao je 66-godišnji pjevač koji je poznat po tome što uključuje i giljotine u svoje nastupe. „Rekao sam im – zašto vas ja ne bi ubio na bini? To završava sve. Čtiri giljotine, bum! Gotovo!“

Cooper je ranije tvrdio da nema modernih rock’n’roll zvijezda jer današnji glazbenici nemaju „testosterona“.

„Nastavljam tražiti 17-godišnjeg klinca koji želi držati gitaru tamo dolje i svirati iz svojih prepona, ne mozga“, rekao je 2012.

MÖTLEY CRÜE na posljednjoj turneji najbliže Hrvatskoj možete vidjeti na NOVAROCK FESTIVALU 2015. u Austriji 12. lipnja. Više informacija dostupno je na www.novarock.at, a ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *