Loading...
NajaveNovosti

ALICE COOPER 24. LIPNJA U BEČU U SKLOPU ARENA OPEN-AIR

ALICE COOPER 24. LIPNJA U BEČU U SKLOPU ARENA OPEN-AIR

alicecooper-graz4

„Ako nema nikakvog problema, zašto ne“, sliježe Alice Cooper ramenima na pitanje bi li još uvijek nastupao. „To je ono što volim. I nitko se toliko jako ne trudi na koncertu koliko mi, i glazbeno i vizualno. Sretan sam što sam ja jedan stari „državnik“ i povrh toga zdrav. Gledam prijatelje poput Ozzyja, Iggyja i Stevena Tylera koji su isto tako dugotrajni i aktivni. Mi smo mesojedi, a ne dinosauri. Mi požderemo svaki bend na svijetu koji nam se ispriječi.“ Pozornica je element pastorovih sinova iz Detroita, koji s umjetnom krvlju, live dekapitacijom, čudovištima i  velikim leptirima i drugim velikim insceniranim šok-efektima učine da gledatelji drhte.

„Raise the Dead – Live from Wacken“, aktualni album Alice Coopera koji je izašao u listopadu 2014. početak je objave serijala legendarnih nastupa s Wackena, koji su direktno povezani s fundacijom Wackena, neprofitabilnom organizacijom koja potiče nove, neetablirane hard rock i heavy metal bendove na njihovu putu prema usponu.

„Raise The Dead“ je tipični Alice Cooper show u tri  dijela svaki s potpuno različitom scenskom slikom: The Glam Rock Act / Welcome to my Nightmare / Raise the Dead ALICE COOPER – 24. lipnja na ARENA OPEN AIR u Beču – neka igra počne!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *