Loading...
Novosti

ALCEST: OBJAVLJEN SPOT ZA SINGL “OPALE”

alcest-opaleALCEST će objaviti svoj četvrti studijski album “Shelter17. siječnja 2014. na europskom i 21. siječnja 2014. na sjevernoameričkom tržištu za Prophecy. Neige i Winterhalter nam opet pripremaju sanjive, nezemaljske gitarističke teksture u kombinaciji sa prozračnim, eteričnim zvukom.
Prvi uvid u album dolazi u obliku 7” vinyl singla “Opale” i nedavno objavljenog spota kojeg možete pogledati ispod teksta. U prodaji će biti 500 primjeraka na bijelom i 500 primjeraka na crnom vinilu. Singl izlazi 13. prosinca 2013., a možete ga naručiti na ovoj adresi.

Shelter” se temelji na konceptu skrovišta – sigurnog mjesta koje svima omogućava bijeg od stvarnosti barem na trenutak kako bismo se sjedinili s onime što stvarno jesmo. U ovom slučaju takvo mjesto predstavlja more – Neigeova najveća inspiracija ovog izdanja.
Gostujući glazbenici na ovom albumu su: Neil Halstead iz Slowdivea (glavni vokal u pjesmi “Away“), Billie Lindahl iz švedskog benda Promise And The Monster te Amiina na gudačkim instrumentima. Sav je materijal snimljen na Islandu u Sundlaugin Studiou sa Birgirom Jónom Birgissonom, Sigur Rósovim producentom. Album možete naručiti ovdje.

Popis pjesama:
1. Wings
2. Opale
3. La Nuit Marche Avec Moi
4. Voix Sereines
5. L’Eveil Des Muses
6. Shelter
7. Away
8. Délivrance

Bonus CD/ Bonus 7″ deluxe izdanje:
1. Into The Waves

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *