Loading...
NajaveNovosti

AKUSTIČNI KONCERT KRYNA I SKAUTA 25.9. U VIB-U

AKUSTIČNI KONCERT KRYNA I SKAUTA 25.9. U VIB-U

Kryn i Skaut u akustičnim verzijama garantirano nećete sresti često. Imajte to na umu dok planirate početak vikenda tamo 25. rujna.

kryn_skaut_VIB

Nakon promocije za pamćenje albuma „Scars Remind Me“ u veljači prošle godine i još boljim nastupom osam mjeseci kasnije, riječki metalci KRYN ponovno stižu u Vintage Industrial Bar! Ovaj put Zagrepčani će premijerno moći vidjeti omiljene Krynovce u akstičnoj varijanti u kojoj su do sada nastupili jedino u matičnoj Rijeci na promociji spota za pjesmu „Reminder“. Bend čine Karlo Horvat na vokalu, Rade Malobabić na gitari, Marko Vladilo na bassu i Igor Malobabić na bubnjevima. Momci su do sada nastupali u velikom broju europskih zemalja uz bok bendovima poput Animals As Leaders, TesseracT i Monuments.

SKAUT su već svojevrsni veterani zagrebačke i hrvatske alternativne scene. Prvi put su podigli prašinu još sredinom 2000tih godina, a do sada imaju tri izdana albuma, od kojih su zadnji hvaljeni „II“ promovirali krajem proljeća u Vintageu na Good Vibrationsu. Bend djeluje u sastavu Ivan Veljača – vokal/rythm gitara, Davor Marinac – bubnjevi, Gordan Dragić – lead gitara/back vokal. Tomislav Šušak – bass. Ovom prilikom će nas, neuobičajeno i za njih, počastit akustičnim setom.

Info o pretprodaji uskoro!

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *