Loading...
Novosti

AC/DC: VIDEO SNIMKA SA ‘ROCK OR BUST’ LAUNCH PARTYJA U ANTWERPU

AC/DC: VIDEO SNIMKA SA ‘ROCK OR BUST’ LAUNCH PARTYJA U ANTWERPU

ACDC Rock or BustBelgijski Sony Music je uploadao video sa launch partyja novog AC/DC-jevog albuma „Rock Or Bust“ koji se održao 29. studenog u Cartoon’s Cafeu u Antwerpu. Pogledajte u nastavku.

AC/DC-jev 16. studijski album „Rock Or Bust“ prodan je u oko 172,000 primjeraka u prvom tjednu po objavljivanju i debitirao je na broju 3 Billboardove 200 album liste. To je ujedno i veliki pad u odnosu na prvi tjedan albuma „Black Ice“ iz 2008. koji je oborio rekorde prodaje u 29 zemalja, uključujući SAD po prvi put ikada, a prodan je u nevjerojatnih 784,288 primjeraka u prvom tjednu samo u SAD-u.

„Rock Or Bust“ je izašao 02. prosinca i prvi je AC/DC album bez gitarista Malcolma Younga koji pati od demencije. Zamijenio ga je nećak Stevie Young.
AC/DC
bubnjar Phil Rudd, koji svira na albumu, doveo je svoju budućnost sa bendom u pitanje kasnivši na snimanja, ne pojavivđi se na video i foto snimanjima te je na koncu bio uhićen pod optužbom za naručivnje ubojstva, prijetnje ubojstvom i posjedovanje droge.

AC/DC će 2015. godine krenuti na turneju koja će obuhvatiti 20+ datuma diljem Europe u razdoblju od svibnja do srpnja. Turneja je u čast njihova albuma iz 2014. „Rock or Bust“.

Nažalost, član osnivač/ritam gitarist Malcolm Young neće biti s bendom jer boluje od demencije, a nije poznato ni hoće li se bubnjar Phil Rudd pridružiti bendu budući da se protiv njega trenutno vode sudski postupci na Novom Zelandu. Bez obzira na ove privatne probleme, AC/DC će fanovima pružiti koncerte kakve samo oni mogu.

Ulaznice za koncerte već su u pretprodaji. Najbliže Hrvatskoj AC/DC će razvaliti u Zeltwegu u Austriji 14. svibnja 2015.
Ulaznice + prijevoz dostupni su OVDJE.

Također, AC/DC organizirano možete vidjeti i u Münchenu 19.05.2015., aranžmani su dostupni OVDJE, te u Imoli u Italiji 09. srpnja – OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *