Loading...
Najave

ACDC ROCK N ROLL VLAK U SRCU ZAGREBA UKRCAVANJE 26.11.2016 SA JEDNIM OD NAJBOLJIH ACDC COVER BANDOVA NA OVIM PROSTORIMA

ACDC ROCK N ROLL VLAK U  SRCU ZAGREBA – UKRCAVANJE 26.11.2016 SA JEDNIM OD NAJBOLJIH ACDC COVER BANDOVA NA OVIM PROSTORIMA

ballbreakers

Za sam kraj 11 mjeseca vodimo vas na ludu hard rock vožnju uz ACDC hitove koje izvode sve popularniji Ballbreakersi, mnogim fanovima poznati kao jedan od najboljih ACDC cover bandova na ovim prostorima.

Kako to oni rade uvjerili su se mnogi štovatelji legendarnih australskih hard rockera, koji ih vjerno prate od kluba do kluba.Ballbreakers (AC/DC Tribute Band), osnovan je početkom 2008. godine, a repertoar banda pokriva sve faze AC/DC-a. Ballbreakersi su svirali u brojnim klubovima u Hrvatskoj te na moto susretima u Hrvatskoj i Sloveniji, a imali su i mini turneju po Njemačkoj i Češkoj. Smatra ih se za najbolji AC/DC tribute band na ovim prostorima, a i šire sudeći po inozemnim gostovanjima.  Zagrebačkoj publici poznati su po energičnoj svirci i po autentičnom dovođenju live hitova megapopularnog banda AC/DC u domaći ambijent. Uvjerljiv vokal i nabrijana svirka povlači za sobom sve ljubitelje prave hard rock veselice, koji ih slijede u stopu. Ballbreakersi su se predstavili publici kao vrlo uigrana ekipa nesklona kompromisima kada je punokrvna hard svirka u pitanju. Predvođeni sjajnim vokalom – frontmanom Mladenom Hermanom njihova energična live svirka pokriva sve faze AC/DC-a, od ranih albuma sa Bon Scotom do mega hitova sa Brianom Johnsonom. Pun, sočan – pravi rockerski zvuk i dinamičan nastup garantiraju odličan provod. Gdje se god pojave, od klupskih prostora svojom energičnom svirkom dignu publiku na noge. pa ni ne sumnjamo da će i ovaj put dobro zaprašiti hitove jednog od najvećih bandova današnjice.

https://www.youtube.com/watch?v=IXKlmsJHdWs

Nakon što doživite najbolji AC/DC party u državi na nogama i vas održava dj Sish koji za vas priprema rock’n’roll mix bendova poput Deep Purple, The Beatles, The Rolling Stones, Ray Charles, Johnny Cash, Iron Maiden, Black Sabbath, Ram Jam, Motörhead, The Cult, Scorpions, ZZ-Top, Queen, Whitesnake, Status Quo, Led Zeppelin, Van Halen, Rainbow, Uriah Heep, Europe, Bon Jovi, Skid Row, Deff Leppard, Twisted Sister, Mötley Crüe i mnogih drugih.

Za sve štovatelje legendarnih ACDC-a ovo je odlična prilika da uskoče u rock n roll train i krenu na ludu vožnju sa najvećim hitovima ACDC-a i to u srcu Zagreba.

https://www.facebook.com/events/348230682197761/

Za sve štovatelje legendarnih ACDC-a ovo je odlična prilika da uskoče u rock n roll train i krenu na ludu vožnju sa najvećim hitovima ACDC-a i to u srcu Zagreba.

Karte nabavite na ulazu u Metropolis po cijeni od 20kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *