Loading...
Novosti

AC/DC BUBNJAR PHIL RUDD OPET U LISICAMA

AC/DC BUBNJAR PHIL RUDD OPET U LISICAMA

AC/DC Drummer Phil Rudd Convicted Of Cannabis PossessionAC/DC bubnjar Phil Rudd opet je u sukobu sa zakonom budući da je odveden u policijsku postaju Taurange u lisicama i policijskom automobilu. Glazbenik se pojavio na sudu gdje je optužen za kršenje jamčevine nakon incidenta u četvrtak ujutro u kojem je očito došao u sukob sa potencijalnim svjedokom na nadolazećem suđenju.

Rudd nije bio uhićen, no odveden je na sud gdje je njegov odvjetnik dao do znanja da je Rudd prekršio svoj ugovor o jamčevini došavši u kontakt sa potencijalnim svjedokom u nadolazećem suđenju u svom slučaju. Sudac je odredio novu jamčevinu sa novim uvjetima prema kojima Ruddu nije dopušteno konzumiranje ilegalnih droga, objasnivši da je bubnjarevo ponašanje bilo neprimjereno.

Glazbenikov odvjetnik je rekao o incidentu u četvrtak ujutro: „To je bio susret s nekim s kim se nije smio susresti u trgovini. Bio je slučajni susret i iz toga je došlo do kontakta.“

Iako je Rudd odsvirao bubnjeve na novom AC/DC albumu „Rock or Bust“, njegova budućnost s bendom još je nejasna. Nakon njegovih nedavnih pravnih probvlema bend je priznao i probleme s Ruddom u studiju te naveo da se rocker mora „sabrati“ prije nastavka. AC/DC već su objavili svoju namjeru da 2015. krenu na turneju neovisno o Ruddovom statusu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *