Loading...
NajaveNovosti

ACCEPT @ PETOFI CSARNOK – BUDIMPEŠTA, 26.10.2014.

ACCEPT @ PETOFI CSARNOK – BUDIMPEŠTA, 26.10.2014.

Blind+Rage+2014+European+Tour+Accept_2014Njemačke heavy metal legende dolaze u nedjelju 26. listopada u Budimpeštu! Nastupaju u sklopu turneje ”Blind Rage Over Europe” tokom koje promoviraju novi studijski album ”Blind Rage” koji je izašao 15. kolovoza preko diskografske kuće ”Nuclear Blast”.

Accept je nastao 1968. godine pod nazivom ”Band X”, a osnovali su ga Udo Dirkschneider i Michael Wagener. Kroz prve godine postojanja bend je stalno mijenjao postavu da bi kasnim ’70-tima ustalio stalnu postavu. Bend se dva puta ponovno okupljao. Prvi puta s Udom na vokalu, a drugi put 2009. s novim vokalom Mark Tornillom. Unatoč svim problemima Accept je uspio ostvariti osebunju diskografsku karijeru u svijetu heavy metala. U zadnje 4 godine snimli su tri nova studijska albuma i prodali više od 17 milijuna primjeraka u svijetu. Albumi ”Blood Of The Nations” i ”Stalingrad” zauzeli su najviše pozicije na top ljestvicama albuma. Accept je poznat po beskopromisnim live nastupima gdje u puna dva sata izvedu najbolje hitove i uvijek oduševe svoje fanove.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 5.900 HUF / cca 144 kune preko portala Eventim i Ticketportala Hungary. Direktne linkove na ulaznice možete naći ispod:

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/accept-budapest-petofi-csarnok-359996/event.html
http://www.ticketportal.hu/performance.aspx?idp=434879

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.