Loading...
Novosti

MTV BAND 2012 POWERED BY RAY BAN: VIŠE OD 240 IZVOĐAČA U PRILICI ŽIVOTA!

Nekoliko dana uoči kraja prijava za MTV Band 2012 powered by Ray Ban ima vise od 240 prijavljenih izvođača iz šest država što naš natječaj čini najuspješnijim međunarodnim natjecanjem bendova održanim u regiji zadnjih dvadesetak godina.

Do kraja roka prijava ostalo je još 3 dana, a sve što bendovi trebaju napraviti je na MTV e-mail adresu (mtvband2012@mtv.com.hr) poslati samo link na SoundCloud stranicu grupe i ime osobe za kontakt. Na toj stranici bi trebale biti pjesme dotičnog izvođača ili benda (pri čemu broj pjesama nije ograničen), fotografija i kratke informacije o grupi ili izvođaču. U preostale dane očekuje se da će brojka prijavljenih preći 260 prijava.

Glasanje za izvođače traje do 15. travnja na adresi www.mtv.com.hr/mtvband2012/mtv-band-20122 nakon čega će biti proglašen službeni redoslijed.

Tri izvođača sa najvećim brojem glasova žirija i publike nastupit će u petak, 18. svibnja na koncertu u poznatom zagrebačkom klubu Jabuka. Pobjednik večeri osvojit će pritom snimanje spota u produkciji MTV-ja!

MTV Band 2012 powered by Ray Ban pokazao je da regionalna glazbena scena ima jako puno kvalitetnih glazbenika pred kojima je svjetla budućnost. Drago nam je, također, da su naš natječaj prepoznali i neki bendovi koji već imaju objavljena službena izdanja i prilično puno koncerata na svom kontu. Smisao zajedničke akcije Ray Bana i MTV-ja nije bio samo izabrati pobjednika nego opipati puls kulturne i subkulturne scene mnogih gradova naše regije, istaknuti talentirane umjetnike i predstaviti ih javnosti i brojnim festivalima te im time pomoći u izgradnji karijere.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *