Loading...
Najave

80’S PARTY PETAK 01.04.2016. OD 22:00 BOOGALOO CLUB, ULICA GRADA VUKOVARA 68, ZAGREB 0/20 KN

80’S PARTY
PETAK 01.04.2016. OD 22:00
BOOGALOO CLUB, ULICA GRADA VUKOVARA 68, ZAGREB
0/20 KN

80sPartyWebFly

NAJVEĆI 80’S PARTY U GRADU PONOVO KREĆE U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU OD PETKA 1. TRAVNJA

Najveći 80’s Party u gradu koji je prije zatvaranja kluba Boogaloo Club prije par godina žario i palio sa po 2000 posjetitelja se vraća u Boogaloo Club. Otvorenje nove sezone 80’s Partyja će se dogoditi u petak 1. travnja s početkom u 22 sata. Za glazbu će bit zaduženi dj-evi koji će se izmenjivati pa će tako pored voditelja programa Tomija Phantasmu tu biti Marin, Saha The Cult, Schultz, koji su puštali i na dosadšnjim partijima, tu će biti i razni gosti. Na repertuaru će biti najveći hitovi osamdesetih tj 80’s classics iz sinth pop, pop, new wave scene, tj hitovi grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, David Bowie, A-ha, Alphaville, Soft Cell, Eurythmics, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Kim Wilde, INXS, Midnight Oil, The Cure, Duran Duran, Video Sex, Denis & Denis, The Police, Xenia, Film, The Smiths, The Stranglers, Bronski Beat, Talking Heads, ABC, Blondie, Billy Idol, Haustor, Gang Of Four, EKV, Iggy Pop, Visage, The Sisters Of Mercy, Joy Division, A Flock Of Seagulls, U2, Queen, Grace Jones,…..

Tjedan dana nakon otvorenja u petak 8. travnja slijedi 80’s Party posvećen nedavno preminuloj legendi David Bowieu, a što će bit praksa i na svakom idućem partiju koji će bit posvećen nekom od velina glazebene scene iz osamdesetih, pa ćemo tako svaki put na početku večeri moći slušati i gledati video uradke presjaka hitova tih grupa.

Program će započeti u 22 sata, a ulaz je besplatan do ponoći nakon čega će se ulaz plačati 20 kn. Za one koji su zaboravili ili ne znaju klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *