Loading...
NajaveNovosti

70000 TONS OF METAL: NAJAVLJENI PRVI BENDOVI

70000 TONS OF METAL: NAJAVLJENI PRVI BENDOVI

70000TONS_2016Nakon 5 rasprodanih festivalskih izdanja, 70000TONS OF METAL – najveće heavy metal krstarenje na svijetu – sprema se i za 6 rundu!

70000TONS OF METAL isplovaljava u četvrtak 4. veljače 2016. iz Port Evergladesa u Fort Lauderdaleu kraj Miamia, a vraća se 8. veljače 2016.

Prvih je deset bendova najavljeno, a to su: AT THE GATES, CHILDREN OF BODOM, DELAIN, DRAGONFORCE, FIREWIND, FLESHGOD APOCALYPSE, ICED EARTH, LACUNA COIL, MOONSPELL i TURISAS.

Sljedeće će godine 7000TONS OF METAL zaploviti na jednom od najvećih kruzera na svijetu: 154000 tona teškom “Independence Of The Seas”. Ovaj festival vam nudi neograničen pristup svim koncertima, a ne samo jedan koncert po bendu s dodijeljenim sjedištem ovisno o kategoriji kabine koju ste bukirali.
Na najvećem heavy metal krstarenju dolazite i odlazite s koncerata kadgod vi to poželite. Sa 60 bendova na brodu vam nudi čak 120 koncerata, 70000TONS OF KARAOKE do zore kao i brojne radionice sa glazbenicima.
Ovaj je festival poseban i po tome što nema posebne VIP zone – kao da svi imaju backstage propusnicu. Možete bezbrižno švrljati brodom sa svojim omiljenim glazbenicima.

Kruzer “Independence Of The Seas” nudi sve što možete poželjeti na svom heavy metal krstarenju uključujući i četiri pozornice: ALHAMBRA THEATER – koncertna dvorana na pet katova iz koje su maknute stolice kako biste mogli bezbrižno moshati, intimniji PYRAMID lounge sa klupskom atmosferom, STUDIO B – treća pozornica na zatovrenom i na kraju – THE POOL DECK – najveća open-air pozornica koja ikad plovila morem koju okružuju brojni barovi i bazeni sa dovoljno prostora za sunčanje, a naći ćete i jacuzzije u kojima ćete se moći namakati dok gledate koncerte.
Ovogodišnjim se heavy metal mornarima toliko svidjela Jamajka da su je organizatori odlučili ponovo učiniti kranjim odredištem ovog krstarenja. Sljedeće će godine kruzer uploviti u luku Falmouth.

Najjeftinije ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 666 dolara + 348 dolara taksi po osobi. U cijenu je uključen sav zabavni program na brodu, većina bezalkoholnih i negaziranih pića, svi obroci u mezama i većini brodskih restorana pa čak i 24-satna concierge usluga!

Prodaja ulaznica počinje u četvrtak 7. srpnja u 15:00 PDT.

70000tons.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *