Loading...
Najave

IGGOR I MAX CAVALERA U TVORNICI 12. STUDENOGA NASTUPAJU U SKLOPU „RETURN TO ROOTS“ TURNEJE!

IGGOR I MAX CAVALERA U TVORNICI 12. STUDENOGA NASTUPAJU U SKLOPU „RETURN TO ROOTS“ TURNEJE!

Iggor i Max Return To Roots

Osnivači Sepulture dolaze u Zagreb u studenome i u cijelosti će izvesti jedan od najvažnijih metal albuma. Braća Max i Igor Cavalera stižu u Tvornicu kulture 12. studenog u sklopu „Return To Roots“ turneje na kojoj sviraju kompletan album „Roots“ i ostale najvažnije pjesme kultnog brazilskog benda.

„Roots“ je šesto studijsko izdanje Sepulture i, s povijesnim odmakom od točno 20 godina, jedan od najvećih i najvažnijih metal albuma u povijesti.

Nastao tri godine nakon prethodnika, „Chaos A.D.“, pod producentskom palicom velikog Rossa Robinsona donio je moćnu mješavinu metala i originalnih zvukova Brazila (ponajviše perkusija) izvučenih iz najzabačenijih kuteva Amazonske prašume.

Ovo progresivno remek-djelo teme je vuklo iz brazilske politike i kulture, a uz bend kreirali su ga i indijanci iz plemena Xavante te glazbenici poput Jonathana Davisa (Korn), Mikea Pattona (Faith No More), DJ Lethala (Limp Bizkit, House Of Pain) i Carlinhosa Browna, a u konačnici je prodan u nevjerojatnih dva milijuna primjeraka.

„Roots“ je ujedno i posljednji materijal Sepulture na kojem je radio osnivač i vokal Max Cavalera koji je krajem 1996. napustio bend, osnovao Soulfly, ali i zahladio odnose s bratom.

Igor je ostao član Sepulture do 2007. godine nakon čega odlazi, ali i ponovo pronalazi zajednički jezik s Maxom.

Cijena ulaznice iznosi 100 kuna, a na dan koncerta koštat će 120.

Kartu možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima;

Dirty old shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13, Aquarius CD Shop, Varšavska 13, Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a, Dancing Bear Zagreb, Gundulićeva 7, Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *