Loading...
Najave

2CELLOS U ZAGREBU ZAVRŠAVAJU ROĐENDANSKU TURNEJU

2CELLOS U ZAGREBU ZAVRŠAVAJU ROĐENDANSKU TURNEJU

2Cellos

2Cellos i Grad Zagreb poklanjaju veliki rođendanski koncert dua na Tomislavcu, 2. srpnja, kojim će se obilježiti kraj njihove svjetske turneje.

Koncert, kojim duo slavi peti rođendan, održava se u sklopu programa novog open-air festivala Zagreb Classic, koji uz 2Cellos ugošćuje i niz prvorazrednih simfonijskih i opernih orkestara predvođenih Zagrebačkom filharmonijom.

Festival je dio Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKUL koji će i ove godine, od lipnja do rujna, ponuditi veliki broj kulturnih događanja.

Brojne otvorene i zatvorene pozornice Zagreba tijekom ljeta će zauzeti više od dvije tisuće umjetnika. Glazba, film, kazalište, izložbe, baština i još puno najraznolikijih kulturno-turističkih sadržaja očekuje sve posjetitelje ovogodišnjeg ZgKUL-a s ciljem da se grad Zagreb čvrsto pozicionira na karti europskih kulturnih metropola i ljetnih destinacija.

“Fenomenalnu produkciju koju smo imali na koncertu u Veroni u potpunosti ćemo preseliti u Zagreb. Koncerte u Americi smo odradili, a svjetsku turneju ćemo završiti gdje drugdje nego doma. Nadamo se samo da baš taj dan hrvatska nogometna reprezentacija neće igrati četvrtfinale!” izjavili su Luka i Stjepan na današnjoj press konferenciji održanoj u Klovićevim dvorima.

Dečki su dobili zlatnu i platinastu ploču za album “2Cellos Luka Sulic & Stjepan Hauser” odnosno album “In2ition”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *