Loading...
NajaveNovosti

2. MEMORIJAL TATTOO & PIERCING CRNI 30.3. U VIB-U

2. MEMORIJAL TATTOO & PIERCING CRNI 30.3. U VIB-U

Memorijal tattoo & piercing Crni se održava u znak sjećanja na dragog prijatelja Vintage Industriala – Gorana Crnjca Crnog.

U četvrtak 30. ožujka u prostorima klubova Vintage Industrial i Kavez održat će se cjelodnevni 2. memorijal tattoo & piercing Crni. Sjećanje na dragog prijatelja kluba i velikog tattoo majstora Crnog, start će točno u podne i trajat će do dugo u noć. Na 2. memorijalu za Crnog sudjelovat će brojni tattoo umjetnici, piercing majstori, vješti barberi te snažne i lijepe pole dancerice.

Za Gorana Crnjca Crnog i njegov studio ‘Crni’ (Medulićeva 10, Zagreb) čula je većina ljubitelja tetovaža u Hrvatskoj i šire, a mnogi od njih nose njegov trag na svojoj koži.

Umjetnički put Gorana Crnjca zanimljiv je za svakog štovatelja tattoo umjetnosti u maniri majstora u nastajanju. Taj je put, nažalost, prerano prekinut 2015. godine kada je Crni izgubio borbu s teškom bolešću.

Tetoviranje i piercing trajat će od 12:00 do 20:00 sati. Nakon toga nastavljamo s druženjem u Savskoj 160.

Želite li svoje tijelo ukrasiti tetovažom, potrebno je za to napraviti rezervaciju, a to možete učiniti tako da se direktno obratite tetoviračima koji će sudjelovati na ovom memorijalu dok se rezervacije za piercing neće zaprimati već će se zainteresirane primati po redu, kako je tko došao.

Više o izlagačima i cijenama usluga nalazi se u Facebook eventu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *